top of page
IMG_0917_edited.jpg

W Zajegyoza z przyjemnością oferujemy nowe danie inspirowane kuchnią japońską co tydzień, przygotowane z miłością przy użyciu najświeższych, naturalnych składników. Od wytrawnych miski ramen i chrupiących tempura po gotowane na parze pierożki - każde danie jest starannie przygotowane z użyciem połączenia polskich i japońskich składników. Nie przegap tych specjalnych dań - przyjdź i ciesz się nimi, zanim znikną!

Spring Tofu Pannacotta

Wiosenna Tofu Pannacotta

Summer Udon Salad with spicy cabbage, dried tomatoes and seasonal veggies with Japanese dressing

Letnia sałatka Udon z pikantną kapustą, suszonymi pomidorami i sezonowymi warzywami z japońskim dressingiem.

Omlet with smooth dashi sauce, Japanese rice, tempura prawns and mozzarella cheese

Omlet z delikatnym sosem dashi, japońskim ryżem, krewetkami w tempurze i serem mozzarella.

Curry Udon with tempura prawns, tomatoes salad and Japanese curry sauce

Udon z krewetkami w tempurze, sałatką z pomidorów i japońskim sosem curry.

bottom of page